OM OSS

OM WEBBYRÅN

Online Marketing Sweden

ONLINE MARKETING


Online Marketing Sweden är webbyrån som hjälper dig och ditt företag med din synlighet på nätet. Vi vet att med hjälp av en bra, sökmotoroptimerad, responsiv och relevant hemsida så har du stora chanser att komma högt upp i rankingen och sökresultatet hos sökmotorerna. Genom en bra synlighet på nätet så ökar även möjligheterna till ökad konvertering och försäljning. 


Även om du som företag har en relevant och sökmotoroptimerad hemsida, så kan man ibland även behöva hjälpa till med att visa kunderna var hemsidan finns. Detta kan man göra genom att till exempel använda sig av betalannonser som Google Ads eller genom att kontinuerligt skicka relevanta nyhetsbrev till kunder och kontakter. Ett annat alternativ är att annonsera via sociala medier.


Vårt mål är att ge personlig service för att hjälpa varje unik kund med sina specifika marknadsföringsutmaningar. Efter en gemensamt framtagen marknadsföringsplan arbetar vi i ett  nära samarbete med kund för att stärka deras digitala närvaro. Med ett stort engagemang i varje unik kund så levererar vi sedan resultat av högsta kvalitet. 


En effektiv digital marknadsföring är idag livsviktigt för i stort sett alla företag. Men  den digitala marknadsplatsen förändras dock blixtsnabbt, vilket kräver en kontinuerlig kompetensutveckling för att hänga med. Något som kan vara svårt för en företagsledare att hinna med. 


Många företag saknar därför tillräcklig kunskap kring den digitala marknadsföringen för att nå ett positivt resultat. Det kan visserligen vara så att kunskapen finns, men att tiden helt enkelt inte räcker till. 


Men om du som företag vill:

✔️ Få ökad synlighet på nätet

✔️ Få mer trafik till hemsidan

✔️ Få ökade möjligheter till fler affärer

✔️ Öka konverteringsgraden

✔️ Bli top of mind hos dina kunder

✔️ Arbeta strukturerat och tidseffektivt


så är du varmt välkommen att kontakta oss på Online Marketing. Genom att anlita oss, så får du en trygg, stabil och engagerad marknadsföringspartner som hjälper dig att se nya möjligheter med din digitala marknadsföring. 


Anna-Lena Arnehall

ANNA-LENA ARNEHALL

Anna-Lena har drivit webbyrån Online Marketing Sweden sedan 2012 då företaget startades.


Hon är en driven och erfaren entreprenör med dokumenterad historik inom marknadsföring, försäljning och administration. Anna-Lena har utökat sina kunskaper genom studier på Sälj- & Marknadshögskolan, samt via studier på Medieinstitutet till Onlinemarknadsförare. Den senaste utbildningen, Social, Content & Influencer Marketing, har gett Anna-Lena spetskompetens inom de olika verktyg, system och arbetsmetodiker som finns idag inom marknadsföring i sociala medier, innehållsmarknadsföring, annonsering och influencer marketing. 


Anna-Lena har förutom sina breda kunskaper inom digital marknadsföring en gedigen erfarenhet av affärsnätverk, både som teamledare, medlem och som grundare.


Idag är Online Marketing aktiv medlem i affärsnätverken AVM Norrort, Väsby Promotion och Företagarna.

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

VILL DU VETA MER?


Fyll i dina uppgifter nedan, så hör vi av oss så snart vi kan.

 
 
 
 
Jag godkänner integritetspolicy
 
 

MARKNADSFÖRINGSTIPS