HEMSIDA

HEMSIDA

Navet i din marknadsföring

HEMSIDA - VARFÖR DÅ?

Ibland kan det vara svårt att veta var man ska börja med sin marknadsföring. Vi rekommenderar att du först och främst ser till att du har en uppdaterad hemsida med modern design på plats. Detta för att hemsidan är navet i hela marknadsföringen.


Hur du sedan än väljer att synas, via sociala medier, nyhetsbrev, Google Ads-annonsering, TV, radio-reklam mm så hänvisas besökaren till att gå in på den aktuella hemsidan. Det är där man ska kunna hitta svaren på alla sina frågor gällande företaget och dess produkter eller tjänster.  


En relevant, responsiv, SEO-anpassad hemsida ger hög ranking på Google, vilket ökar synligheten markant. Att synas med bra ranking i Googles sökresultat gör dessutom att möjligheten till fler affärer ökar.


Boka en hälsokontroll av din hemsida för att få tips och råd om hur du kan förbättra din hemsida. Pris: 1 945:- + moms.

BOKA HÄLSOKONTROLL

AV DIN HEMSIDA

SE VAD VÅRA KUNDER TYCKER


Vi är så glada och stolta över att ha så nöjda kunder!


Se själv vad de tycker om oss och hur vårt samarbete sett ut här i videon bredvid.


LÖPANDE AVSTÄMNINGAR

Under arbetet med den nya sidan bokar vi löpande avstämningar med kund för att säkerställa att arbetet med sidan fortlöper enligt önskemål. Detta är väldigt viktigt för oss, eftersom vi alltid strävar efter att leverera en hemsida utöver kundens förväntningar.

HEMSIDOR MED ENGAGEMANG OCH PERFEKTION 


Vi skapar varje enskild hemsida med stort engagemang och perfektion. Vårt mål är att alltid göra vårt yttersta för att ge dig som kund en trygg leverans. Genom vår framarbetade 8-stegsmodell kan du följa hur en hemsida växer fram - från första mötet till färdig leverans.

8 ENKLA STEG TILL EN FÄRDIG HEMSIDA

1. BEHOVSANALYS

I ett inledande möte går vi tillsammans igenom vad du som kund vill uppnå med den nya hemsidan, projektets förutsättningar, syfte och mål.


2. PLANERING OCH FÖRSLAG PÅ LÖSNING

När vi vet och förstår vad du vill uppnå med din sida, så planerar vi hur den nya sidan ska utformas. Vi tittar på olika designförslag och tekniska funktioner. Efter den grundläggande planeringen så  presenteras ett lösningsförslag, inklusive komplett specifikation, tidsplan och budget.


3. SÖKORDSANALYS

Efter godkänt lösningsförslag lämnar du in de sökord som du vill bli hittad på för respektive sida. Vi genomför en sökordsanalys och presenterar utfallet för dig för att sedan gemensamt bestämma vilka sökord som sedan ska användas för respektive sida.

4. MATERIAL

Vi gör en sammanställning över vilket material som behöver lämnas in av dig för att sidan ska kunna skapas.  

5. ETT FÖRSTA UTKAST

När materialet har lämnats in, skapar vi ett första utkast av sidan i lämplig design. Efter godkänt utkast fortlöper arbetet med sidan.


6. MOBILANPASSNING OCH SEO

Efter att du godkänt den färdiga sidans design, innehåll och tekniska funktioner, arbetar vi sedan med mobilanpassning av hela sidan samt sökmotoroptimering för de utvalda sökorden.


7. LANSERING

När alla bitar är på plats är det dags att lansera den nya hemsidan! Eventuell gammal sida omdirigeras till den nya sidan via så kallade 301-länkar.


8. ÖVERLÄMNING

När hemsidan är lanserad bokas tid för överlämning. Under överlämningen går vi igenom hur sidan är uppbyggd och ger en timmes utbildning i hur sidan kan uppdateras och administreras. 

VAD HÄNDER SEN?

Google gillar när det händer saker på hemsidan. Genom att uppdatera din hemsida med bilder, texter och video visar man Google att detta är en aktiv sida som levererar relevant och intressant innehåll för besökarna.


Har du inte möjlighet att göra detta själv, finns vi självklart här för dig och kan hjälpa till.