Referenser

Läs här vad våra kunder tycker om oss

Sigma logotype

"En av de viktigaste och mest givande delarna i vårt samarbete är våra digitala informationsbrev"


Vi på Sigma har under en längre period använt oss av Anna-Lenas tjänster. Vi samarbetar kring hemsidor, AdWords-annonsering, digitala utskick och hantering av inbjudan till olika event. Detta är ett område som vi traditionellt har hanterat via olika personer som för varje tillfälle haft tid över. Det betyder att innan samarbetet fick vi ingen bra kontinuitet och ingen samlad kraft.


Anna-Lena gör en stor skillnad och ger oss den kontinuitet som vi behöver. Hennes noggrannhet och erfarenhet ger oss den ”Skjuts” vi behöver för att aktivt synas  i olika kanaler.

 

En av de viktigaste och mest givande delarna i vårt samarbete är våra digitala informationsbrev som varje månad skickas ut till kunder. Vi som Sigmapersonal tar fram innehåll och Anna-Lena tar sedan över. Här skapar hon utseende, korrigering av text, samt hanterar utskicket fysiskt via e-postsystemet.

Vi kan varmt rekommendera Anna-Lena.


Leo Admantius, Produktchef Dynamics AX, Sigma IT Consulting

...


Herresta Lada Logotype

"Hon har det där lilla "extra" och levererar med hög kvalitet i allt hon gör"


Anna-Lena har hjälpt oss att skapa ett nyhetsbrev som vi är mycket stolta över att skicka ut! Hon har med lätt och kompetent hand lyssnat in våra behov och omsatt det i precis det nyhetsbrev som vi såg framför oss. Jag kan verkligen varmt rekommendera Anna-Lena, inte minst för att hon är så inspirerande och rolig att samarbeta med. Hon har det där lilla ”extra" och levererar med hög kvalitet i allt hon gör.


Heléne Zachrison, ägare till Herresta Lada

...


Leoni 22 Logotype

"Varje utskick till kunder och presumtiva kunder behöver innehålla ett budskap med själ och hjärta"


Med hjälp av Anna-Lena Arnehall har vi på Författarkonsulterna Leoni 22 fått hjälp med våra regelbundna utskick till våra författare och skrivintresserade sedan ett par år tillbaka. För oss är det extra värdefullt att ha extra hjälp att hålla tidplanen och få återkoppling i öppningsstatistik och annat. Vi är särskilt glada och tacksamma för att Anna-Lena även inspirerar oss till att göra nyhetsbreven mer personliga och intressanta - och därmed öka läsvärdet och öppningsfrekvensen.


Varje utskick till kunder och presumtiva kunder behöver innehålla ett budskap med själ och hjärta - den hjälpen får vi av Anna-Lena. Vi är glada och mycket nöjda med samarbetet med Anna-Lena och kommer hålla fast vid henne tills vidare.


Annsofie Thörnroth, projektledare, Författarkonsulterna Leoni 22

Kerri Sandell, projektledare, Författarkonsulterna Leoni 22

...


Incognito Logotype

"Vi är jättenöjda med den hjälp vi får från Anna-Lena"


Vi är jättenöjda med den hjälp vi får från Anna-Lena med både hemsida, nyhetsbrev och påminnelsebrev. Våra kunder är också mycket imponerade över vår proffsiga framtoning i dessa. Anna-Lenas engagemang och stöd hjälper oss mycket och utan det skulle vi inte ha några nyhetsbrev eller påminnelser att komma med.


Eva Admantius, ägare, Incognito AB